Νέα Δημοκρατία: Τι εννοεί ο Σπίρτζης όταν λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επαναφέρει τη Δημοκρατία “είτε με το καλό είτε με το άγριο”;

Ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τις δηλώσεις του Χρήστου Σπίρτζη σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Πειραιώς.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Ο κ. Σπίρτζης μιλώντας σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και αναλύοντας τις θέσεις του αρχηγού του, ανάμεσα σε πολλά άλλα, είπε στους συγκεντρωμένους: «Θα επαναφέρουμε τη Δημοκρατία, είτε με το καλό είτε με το άγριο». Το τι εννοεί με το άγριο και το πώς το άγριο συμβαδίζει με τη Δημοκρατία, δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Το ξέρουμε από την «πρώτη φορά».

Στην ίδια εκδήλωση και στο ίδιο μήκος κύματος, ο κ. Πολάκης προχώρησε ένα βήμα από όσα είχε πει η κα Τσαπανίδου λέγοντας ότι αν δεν υπάρξει ανταπόκριση στην πρόταση διακυβέρνησης του Αλ.Τσίπρα, αυτό θα συμβεί γιατί «είτε είναι “πιασμένοι” όπως το ΠΑΣΟΚ, είτε είναι “κολλημένοι” όπως το ΚΚΕ». Δηλαδή, αυτοί που απευθύνεται ο κ.Τσίπρας είναι «πιασμένοι» και κολλημένοι!

Related posts

Τα έσπασε με τον Βελόπουλο ο Νικολόπουλος: Θα στηρίξει τη Νίκη του Νατσιού

Debate: Δεκτές οι προτάσεις των δημοσιογράφων – Τι αποφάσισε η Διακομματική

Περίπου 6-7 κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποδοκίμασαν τον Κ. Μητσοτάκη στον Άγιο Σάββα

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Περισσότερα