Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


“Οι γελειότητες της Κουμουνδούρου για Σαμαρά περιέχονται σε δικογραφία που αρχειοθετήθηκε”!

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στήσει ένα παραδικαστικό σύστημα για να κάνει “δουλειές”» σχολιάζουν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας τις σημερινές εξελίξεις στην Προανακριτική Επιτροπή.

«Μετά την σημερινή αποκάλυψη καθίσταται πλέον σαφές με μάρτυρα μάλιστα τον Νικο Παππά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στήσει ένα παραδικαστικό σύστημα για να κάνει “δουλειές”. Ο κ. Παπαγγελόπουλος έκανε την δική του δουλειά: εξυπηρετούσε το ΣΥΡΙΖΑ και έβγαιναν “πολλά λεφτά” με την πλήρη ανοχή και γνώση του “κεντρικού μαγαζιού”, όπως το χαρακτηρίζει ο κ. Παππάς, του ΣΥΡΙΖΑ. Από τις συνομιλίες αποδεικνύεται:
• Ύπαρξη παραδικαστικού και οικονομικές δοσοληψίες – “Λεφτά, πολλά Λεφτά”
• Διακίνηση ανοικτών ποινικών δικογραφιών στα υπουργικά γραφεία
• Χειραγώγηση εισαγγελέων, τους οποίους ο Παπαγγελόπουλος μπορούσε να τους καλεί για εντολές, όποτε ήθελε
• Προτροπή του κ. Παππά να “δώσει” ο Σταύρος Παπασταύρου, χωρίς όμως κανένα στοιχείο και με προφανή πολιτική στόχευση, την Κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι για να παύσουν να τον κυνηγούν.
• Ο κ. Παππάς σε σχέση με την κατάθεση του στην επιτροπή της Βουλής ψευδόρκησε. Να θυμίσουμε ότι στις 5.2.2020 ο κ. Παππάς είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν ήξερε τίποτα για “μαγαζί Παπαγγελόπουλου” και δεν είχε μιλήσει ποτέ για την Κα Γκραμπόφσκι» σημειώνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα