ΝΔ: Fake news ότι οι Ευρωβουλευτές ψήφισαν ενάντια στην άμβλωση

από fimotro

αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι ψήφισε έκθεση εναντίον της άμβλωσης στο Ευρωκοινοβούλιο. Η ΝΔ υπενθυμίζει, άλλωστε, ότι κάτι τέτοιο είναι αρμοδιότητα των Εθνικών Κοινοβουλίων, προσθέτοντας ότι το κυβερνών κόμμα στηρίζει αυτό το δικαίωμα των γυναικών.

«Είναι λυπηρό ο ΣΥΡΙΖΑ, για πολλοστή φορά, να ευτελίζει τις διαδικασίες του ευρωκοινοβουλίου για να δημιουργεί εντυπώσεις στο εσωτερικό της χώρας και να διασπείρει συνεχώς fake news λόγω πολιτικής ένδειας», τονίζει χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διασπορά ψευδών ειδήσεων ήταν και παραμένει αγαπημένο σπορ του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ουδέποτε υπερψήφισαν έκθεση εναντίον του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση, η νομοθέτηση του οποίου είναι άλλωστε αρμοδιότητα των Εθνικών Κοινοβουλίων. Η Νέα Δημοκρατία σταθερά στηρίζει αυτό το δικαίωμα των γυναικών.

Είναι λυπηρό ο ΣΥΡΙΖΑ, για πολλοστή φορά, να ευτελίζει τις διαδικασίες του ευρωκοινοβουλίου για να δημιουργεί εντυπώσεις στο εσωτερικό της χώρας και να διασπείρει συνεχώς fake news λόγω πολιτικής ένδειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα