Να παραιτηθεί, εάν πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, καλεί τον Κόκκαλη η δημοτική παράταξή του

από fimotro

Κόκκινο πανί θα γίνει στην πόλη του Πειραιά ο Πέτρος Κόκκαλης εάν πολιτευθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ

Δεν εξελίσσεται καλά για τον Πέτρο Κόκκαλη η έντονη φημολογία για σύμπλευση με τον ΣΥΡΙΖΑ με την συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Στον Πειραιά εάν πάρει μια τέτοια απόφαση ούτε το 10% της πόλης δεν πρόκειται να την επικροτήσει. Στο πλαίσιο αυτό, την έντονη αντίδραση του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» προκάλεσαν δημοσιεύματα που θέλουν τον δημοτικό σύμβουλο Πέτρο Κόκκαλη να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Σε ανακοίνωσή του, ο συνδυασμός καλεί τον κ. Κόκκαλη αν πράγματι ισχύουν τα σενάρια, να υποβάλλει την παραίτηση του από τον Συνδυασμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής»:

«Δημοσιεύματα φέρνουν τον δημοτικό σύμβουλο Πέτρο Κόκκαλη να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Καλούμε τον κύριο Κόκκαλη αν πράγματι είναι αυτή η επιλογή του, να υποβάλλει την παραίτηση του από τον Συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», καθώς είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι επιλογές του αποτελούν τον κύριο αντίπαλο του συνδυασμού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα