Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Σύσκεψη με θέμα τα σοβαρά προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει η Creta Farm πραγματοποιήθηκε μετά τις 13:00 στο γραφείου του υπουργού Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη. Στη σύσκεψη συμμετείχαν τα αρμόδια στελέχη των μονάδων μη εξυπηρετούμενων δανείων των τραπεζών και ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσιάζει το euro2day.gr και η Αναστασία Παπαϊωάννου, ο Μανώλης Δομαζάκης έχει συμφωνήσει με τις τράπεζες να προχωρήσουν άμεσα στην εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή, ενώ για να προχωρήσει το σχέδιο απαιτείται και η σύμφωνη γνώμη του Κωνσταντίνου Δομαζάκη που κατέχει περίπου το 40% των μετοχών της εταιρείας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η σύσκεψη προκλήθηκε με απόφαση του υπουργού που ήθελε να φέρει στο τραπέζι με τους πιστωτές τον Κ. Δομαζάκη. Οι εκπρόσωποι των τραπεζών ανέφεραν ότι είναι έτοιμες να ανοίξουν τις γραμμές πίστωσης, αρκεί και οι δυο μέτοχοι της εταιρείας (αφοι Δομαζάκη) να συμφωνούν στην ανάγκη εισόδου στρατηγικού επενδυτή στην εταιρείας και στην άμεση πρόσληψη της ΕΥ που θα μελετήσει την οικονομική θέση της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας.

Σύμφωνα με τραπεζικές πηγές ο υπουργός Ανάπτυξης κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να βρεθεί λύση.

Ο Κ. Δομαζάκης κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έφερε μια σειρά από ενστάσεις και αντιρρήσεις ωστόσο μετά την παρουσίαση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εταιρεία με αποτέλεσμα να υπάρχουν ελλείψεις σε προϊόντα στα ράφια των σούπερ μάρκετ κάμφθηκε και δεσμεύτηκε επίσημα να απαντήσει τη Δευτέρα.

Τη συζήτηση απασχόλησαν πέραν των άμεσων προβλημάτων της εταιρείας και η τύχη των εργαζόμενων στην επιχείρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα