Να φέρει την Amazon στον Πειραιά θέλει ο Δήμας

από fimotro

Η συμμετοχή της Amazon στο Τεχνολογικό Πάρκο, «Πολιτεία Καινοτομίας», συζητήθηκε σήμερα στη συνάντηση που είχε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας με στελέχη της Amazon.

Σε ανάρτησή του στο twitter ο υφυπουργός αναφέρει τα εξής: «Μετά την πρώτη επικοινωνία στις ΗΠΑ πριν λίγους μήνες, σήμερα είχα μία δεύτερη πολύ καλή συνάντηση με την Amazon. Συζητήσαμε για την έρευνα την καινοτομία κ την ενδεχόμενη συνεργασία-συμμετοχή της Amazon στην «Πολιτεία Καινοτομίας» που έχουμε ανακοινώσει πως θα δημιουργηθεί».

Υπενθυμίζεται ότι σε Πολιτεία Καινοτομίας, η οποία θα φιλοξενεί Ερευνητικά Κέντρα, startup επιχειρήσεις, αλλά και τμήματα Έρευνας και Ανάπτυξης επιχειρήσεων και μεγάλων βιομηχανιών με σκοπό να ενισχυθούν οι συνέργειες εντός του εγχώριου οικοσυστήματος Έρευνας και Καινοτομίας, πρόκειται να μετατραπεί το ακίνητο της «ΧΡΩΠΕΙ», έκτασης 17,893 τ.μ., επί της οδού Πειραιώς, στο Νέο Φάληρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα