Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης στην Εισαγγελία Εφετών

Ο πρώην υπουργός κατέθεσε την σχετική αίτηση στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών ζητώντας ουσιαστικά να φύγει από την έρευνα για την φαρμακοβιομηχανία Novartis η Ελένη Τουλουπάκη, ενώ κοινοποίησε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα την αίτηση εξαίρεσης, προσδίδοντας της παράλληλα και τον χαρακτήρα «αναφοράς».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωί υπουργός του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει στην αίτηση του, πως η κ. Τουλουπάκη είναι συμμέτοχος στα αδικήματα που αποδίδονται σε καταθέσεις εισαγγελέων και πολιτικών, στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Σημειώνεται ότι ο κ. Λοβέρδος φέρεται να κατέθεσε και νέα στοιχεία και έγγραφα σχετικά με την υπόθεση της Novartis, τα οποία αφορούν στην ανταλλαγή εγγράφων με την Αμερικανή εισαγγελέα που χειριζόταν την υπόθεση της Novartis, σε σχέση με τον αρχικά προστατευόμενο μάρτυρα Νίκο Μανιαδάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα