Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Την άρση ασυλίας του για λόγους αρχής ζήτησε από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Κυρανάκης. Όπως δήλωσε στην Επιτροπή, «Είμαι κατά της βουλευτικής ασυλίας για λόγους αρχής και ζητώ την άρση της».

Τα μέλη της Επτροπής  αποφάσισαν την άρση ασυλίας του με ψήφους 7 υπέρ έναντι 4 κατά. Ο κ. Κυρανάκης, χαρακτήρισε αβάσιμη τη μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του από τον πρόεδρο του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι, Παναγιώτη Δημητρά, ωστόσο όπως είπε, «δεν πρόκειται να κρυφτώ πίσω από την ασυλία μου».

Ο βουλευτής της ΝΔ, είχε γράψει τον Ιούνιο του 2019, πως το επίδομα των 2.000 ευρώ για κάθε γέννηση που εξήγγειλε προεκλογικά το κόμμα θα δίνεται σε ελληνόπουλα.

«Επανέλαβα ένα μέτρο που αποτελεί δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας και έχει σαν στόχο να αντιμετωπιστεί άμεσα το τεράστιο πρόβλημα του δημογραφικού. Η μήνυση είναι αβάσιμη. Είμαι όμως κατά της βουλευτικής ασυλίας και ζητώ για λόγους αρχής από την επιτροπή να γίνει άρση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα