Μόνος στο κελί ο Γιάννος Παπαντωνίου

από fimotro

Στα ειδικά διαμορφωμένα κελιά που ήταν τα μέλη της 17Ν ο πρώην υπουργός

Ο Γιάννος Παπαντωνίου και η Σταυρούλα Κουράκου πέρασαν το μεσημέρι την πύλη των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού. Ο Γιάννος Παπαντωνίου θα κρατείται σε κελί στην πτέρυγα που είχε φτιαχτεί για την υπόθεση της 17Ν (πλέον δεν κρατείται κανείς από τους καταδικασθέντες σε εκεί). Ο πρώην υπουργός θα είναι μόνος στο κελί του, ενώ οι ώρες προαυλισμού αυτής της πτέρυγας προβλέπεται να είναι διαφορετικές από εκείνες του υπόλοιπου σωφρονιστικού καταστήματος.
Η Σταυρούλα Κουράκου θα κρατείται σε κελί στο τμήμα γυναικών των φυλακών μαζί με άλλες κρατούμενες. Ο Γιάννος Παπαντωνίου και η Σταυρούλα Κουράκου πέρασαν το μεσημέρι την πύλη των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού. Ο Γιάννος Παπαντωνίου θα κρατείται σε κελί στην πτέρυγα που είχε φτιαχτεί για την υπόθεση της 17Ν (πλέον δεν κρατείται κανείς από τους καταδικασθέντες εκεί). Ο πρώην υπουργός θα είναι μόνος στο κελί του, ενώ οι ώρες προαυλισμού αυτής της πτέρυγας προβλέπεται να είναι διαφορετικές από εκείνες του υπόλοιπου σωφρονιστικού καταστήματος.
Η Σταυρούλα Κουράκου θα κρατείται σε κελί στο τμήμα γυναικών των φυλακών μαζί με άλλες κρατούμενες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα