Μόνο η Αναστασοπούλου τη νέα χρονιά μπορεί να ανεβάσει την τηλεθέαση

από fimotro

Μετά βίας φέτος το “Καλημέρα Ελλάδα” στον Ant1 φτάνει σε διψήφια νούμερα στα νεανικά κοινά

Εξαιρετικά χαμηλά παραμένουν τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη. Το “Καλημέρα Ελλάδα” στα νεανικά κοινά έρχεται τέταρτο ή πέμπτο στα ίδια περίπου επίπεδα κινείται και στα γενικά κοινά. Μάλιστα σε σχέση με πέρσι οι απώλειες είναι ακόμα μεγαλύτερες.

Στον Ant1 έχουν αποδεχθεί την μοίρα της εκπομπής και περιμένουν την επόμενη χρονιά με επικεφαλής την Μαρία Αναστασοπούλου. Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες Τρίτη η εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, έφτασε μετά βίας σε διψήφιο ποσοστό στο δυναμικό κοινό, το οποίο ενδιαφέρει τη διαφημιστική αγορά και φέρνει έσοδα στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Συν τοις άλλοις η εκπομπή έχει πάψει να κάνει σοβαρή παρέμβαση, σε πολιτικό επίπεδο δεν βγαίνουν ειδήσεις και δεν όπως είναι φυσιολογικό δεν φέρνει σημαντικά έσοδα στον σταθμό για τα μεγέθη που δαπανά ο Όμιλος και για τις επενδύσεις που έχει κάνει.

Συμπέρασμα: Όλοι περιμένουν τη νέα τηλεοπτική χρονιά να αναλάβει την εκπομπή η Μαρία Αναστασοπούλου για να αλλάξει μορφή και να ανεβάσει ποσοστά στον πίνακα της τηλεθέασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα