Μοναστήρια προωθούσαν τον ψευτογιατρό

από fimotro

Νέες σοκαριστικές καταθέσεις για τον Dr Kontos

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τις… μαγικές ιδιότητες της θεραπείας του Dr Kontos με τις καταθέσεις των μαρτύρων ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Ο ψευτογιατρός βαρύνεται για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες, με τον ίδιο να καταθέτει ένσταση ακυρότητας, γιατί δεν μεταφέρθηκε σε κοντινότερο σωφρονιστικό κατάστημα ώστε να έχει επικοινωνία με τους συνηγόρους του ενόψει της δίκης.

Έμαθε για τον ψευτογιατρό από μοναστήρι στο Πήλιο

Το δικαστήριο, υιοθετώντας και τη πρόταση του εισαγγελέα της έδρας απέρριψε την ένταση και η δίκη συνεχίστηκε με τη κατάθεση δικηγόρου, η οποία έμαθε, όπως είπε, για τον Dr Kontos από ένα μοναστήρι στο Πήλιο.

«Έμαθα ότι μια μοναχή που έπασχε από καρκίνο παρουσίασε βελτίωση και ότι ο Κόντος, ήταν γιατρός από το εξωτερικό και είχε πρωτοποριακές ιατρικές μεθόδους», είπε η μάρτυρας. «Ενημερώθηκα ότι ήταν ένας γιατρός εγνωσμένου κύρους κα για αυτό ήταν πεπεισμένες και οι αδελφές. Ότι δηλαδή ήταν ένας άνθρωπος του Θεού, ο οποίος ήθελε να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του. Μου είπαν ότι είναι νευροογκολόγος – νευροχειρουργός. Ενδιαφέρθηκα για τον πατέρα μου ο οποίος μέχρι τότε ήταν απόλυτα λειτουργικός. Πρώτα ήρθα σε επαφή μαζί του τηλεφωνικά , τον ενημέρωσα για τον πατέρα μου. Φρόντισε να μου καλλιεργήσει ότι ο Θεός πάντα προνοεί και ότι εκείνος καλείται να παρέμβει στον άνθρωπο προκείμενου να επιτελέσει το έργο του Θεού».

Σύμφωνα με τη μάρτυρα, ο ίδιος της έλεγε ότι έχει ασθενείς από όλον τον κόσμο, και μάλιστα εξέχοντες ανθρώπους, οι οποίοι έγιναν καλά: «Μου τα έλεγε όλα αυτά σταδιακά και με κάθε αφορμή μου έλεγε πόσο καλός γιατρός ήταν. Ήταν κατά των χημειοθεραπειών. Σταματήσαμε τις ιατρικές θεραπείες στον πατέρα μου και αρχίσαμε τις θεραπείες του Κόντου. Εκεί υπήρξε μια βελτίωση και αυτό λειτούργησε παραπλανητικά. Μας είπε ότι αυτά τα σκευάσματα που μας έδινε μόνο λίγοι τα έπαιρναν στον κόσμο. Μας τα έδινε ο ίδιος σε μπουκάλια. Έλεγε ότι ήταν αποστάγματα από εξειδικευμένες ουσίες που μπορούσαν να απολαμβάνουν λίγοι. Μας έλεγε ότι τα έφερνε από την Ελβετία. Μας έδινε οδηγίες και ήταν αυστηρός. Μας έλεγε πως αν βάζαμε μια σταγονίτσα παραπάνω θα είχαμε πρόβλημα».

Σύμφωνα με την μάρτυρα, ο …γιατρός είχε έντονη πειθώ και μάλιστα μιλούσε για πλήρη ίαση…«αν ακολουθήσεις ότι σου πω όπως σώθηκε η μοναχή έτσι θα σωθεί και πατέρας σου» μας έλεγε.

Όπως είπε η δικηγόρος, ο πατέρας της ακολούθησε την αγωγή που τού έδωσε ο… γιατρός, αλλά λίγο αργότερα άρχισε να κάνει εμετούς, να αδυνατίζει, με τον Dr Kontos να υποστηρίζει ότι όλα αυτά είναι αντιδράσεις για να αποβάλλει τις χημειοθεραπείες….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα