Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ: Πέθανε ο 94χρονος δισεκατομμυριούχος

από fimotro

Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ, ο αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος που ήταν ιδιοκτήτης των Harrods και Fulham FC, έφυγε από τη ζωή, πλήρης ημερών, 26 χρόνια μετά την ημέρα που ο γιος του, Ντόντι, σκοτώθηκε στο πλευρό της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι. Ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας ήταν 94 ετών.

 

Η κηδεία του, σύμφωνα με την Daily Mail, τελέστηκε στο κεντρικό τζαμί του Λονδίνου στο Regents Park την Παρασκευή καθώς η ισλαμική παράδοση προστάζει πως η ταφή θα πρέπει να γίνεται το συντομότερο δυνατό, ιδανικά μέσα σε 24 ώρες.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Fulham, η οικογένειά του ανέφερε: «Η κυρία Mohamed Al Fayed, τα παιδιά και τα εγγόνια της επιθυμούν να επιβεβαιώσουν ότι ο αγαπημένος της σύζυγος, ο πατέρας τους και ο παππούς τους, Mohamed, πέθανε ειρηνικά την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα