Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Πραγματική πολιτική μιζέρια κυριαρχεί στον ΣΥΡΙΖΑ από τις τεευταίες εκλογές και μετά. Όποιος και αν εκφράσει μια διαφορετική άποψη αναλαμβάνει πάντα ο Πολάκης να του απαντήσει! Στο πλαίσιο αυτό, τη δική του απάντηση στον Ευκλείδη Τσακαλώτο έδωσε ο Πολάκης μέσω του λογαριασμού του στο Facebook. Χωρίς να τον κατονομάσει ο Παύλος Πολάκης απαντά στην αναφορά του Ευκλ. Τσακαλώτου στην συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» περί «αρχηγικού μοντέλου που είναι στα αζήτητα της ιστορίας». Το εντυπωσιακό; Ότι κάτω από την ανάρτηση κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ χειροκροτούν και επικροτούν τις απόψεις Πολάκη

«Αρχηγός χωρίς ομάδα είναι μηδέν αλλά και ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗΓΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΔΕΝ !!!!»επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης, παίρνοντας ως παράδειγμα του τι συμβαίνει σε μία Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου ο πρώην αν.Υπουργός Υγείας έχει υπάρξει διευθυντής στο παρελθόν.

Πρόκειται, όπως αναφέρει στο υστερόγραφό του για «σκέψεις μετά που διάβασα κάτι συνεντεύξεις στην έγκριτη του ΔΟΜ…….περι αζήτητων της ιστορίας, την οποία ιστορία όλοι πρέπει να μελετάμε συνεχώς!!».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε ερώτηση αν προβληματίζεται από το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να μετατραπεί σε ένα… αρχηγοκεντρικό κόμμα, απάντησε:

«Βάζετε ένα θέμα που έχει ταλαιπωρήσει πολλές γενιές πολιτικών και ιστορικών. Βλέπετε, οι παραδοσιακοί ιστορικοί και κυρίως τα μέσα ενημέρωσης εξηγούν την ιστορική διαδρομή και τις καμπές της Ιστορίας ως προσωπική υπόθεση μεγάλων ηγετών όπως ο Τσόρτσιλ, ο Στάλιν, ο Ρούζβελτ ή – για την Ελλάδα – ο Βενιζέλος, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Ανδρέας Παπανδρέου. Δεν έχουν σημασία οι πολιτικές και κοινωνικές διεργασίες. Τα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να πείσουν τον Αλέξη να συμπεριφέρεται σαν τους άλλους. Αγνοούν ότι στις αποσκευές της ανανεωτικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς υπάρχει έντονα η κριτική στην “προσωπολατρία” και κυρίως στις συνέπειές της. Δεν θυμούνται ότι το έργο το έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν και ότι στον χώρο μας η “προσωπολατρία” δεν βρίσκει γόνιμο έδαφος. Φυσικά δεν υποτιμώ τη συμβολή των προσωπικοτήτων, για παράδειγμα ο ΣΥΡΙΖΑ χρωστά στον Αλέξη την έννοια της κυβερνώσας Αριστεράς. Σε κάθε περίπτωση όμως το αρχηγικό κόμμα – που άλλωστε δεν είναι και στις προθέσεις του Αλέξη – είναι στα αζήτητα της Ιστορίας».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα