Μητσοτάκης-Τσιόδρας καλούν τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά της γρίπης

από fimotro

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στα social media ο πρωθυπουργός

«Ο εμβολιασμός κατά της εποχικής γρίπης προχωράει. Ας ακούσουμε λοιπόν τους γιατρούς, κι ας θωρακιστούμε», είναι το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Σωτήρη Τσιόδρα.

Με ένα βίντεο στα social media ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μηταοτάκης και ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας έστειλαν μήνυμα στους πολίτες να εμβολιαστούν κατά της εποχικής γρίπης.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για εμβολιασμό κατά της γρίπης

«Παρότι δεν είμαι άνω των 60, αλλά επειδή έχω στο περιβάλλον μου συγγενή υψηλού κινδύνου η σύσταση των γιατρών, επειδή συναναστρέφομαι και πολύ κόσμο, είναι να κάνω το εμβόλιο της γρίπης. Σας συνιστώ αν είστε άνω των 60, να το κάνετε οπωσδήποτε. Ετοιμαζόμαστε προφανώς για τον χειμώνα και πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προστατευμένοι. Γιατρέ τι λες εσύ;», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια το λόγο παίρνει ο Σωτήρης Τσιόδρας. «Βεβαιώς άτομα αυξημένου κινδύνου, άτομα που στο περιβάλλον τους έχουν άτομα που κινδυνεύουν περισσότερο ήδη άρχισε η εποχή της γρίπης και στην πατρίδα μας, να εμβολιαστούν και για τη γρίπη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα