Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


“Αναλαμβάνω την διακυβέρνηση του τόπου με πλήρη επίγνωση της ευθύνης” είπε ο Κ. Μητσοτάκης

Σε χαμηλούς και ενωτικούς τόνους ο Κ. Μητσοτάκης, με δήλωσή του, όχι από το Ζάππειο αλλά από τα κεντρικά γραφεία της Πειραιώς, ξεκαθάρισε ότι θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, θα εργαστεί πολύ σκληρά για να φέρει αισιοδοξία και ανάπτυξη στον τόπο, υποσχέθηκε ότι θα επιστρεψει η διαφάνεια και αξιοκρατία στον τόπο. Παράλληλα διευκρίνισε ότι δεν ζητά περίοδο χάριτος και ότι η βουλή δεν θα κλείσει για καλοκαίρι. “Από αύριο ο ουρανός θα είναι πιο γαλανός και ο ήλιος πιο λαμπερός για την πατρίδα μας” κατέληξε ο νέος πρωθυπουργός.

Όλοι να πάμε μαζί, ενωμένοι μπροστά. Ευχαριστώ του Έλληνες για την εμπιστοσύνη τους. Θα εργαστώ για να πείσω όλους ότι είμαι πρωθυπουργός όλων. Είμαστε πολύ λίγοι για να είμαστε διχασμένο.Ξέρω τις δυσκολίες που με περιμένουν.

Δεν εκφράστηκε απλά η θέληση να κλείσει ένας κύκλος βαθιά επώδυνος. Εκφράστηκε η επιθυμία του να μεγαλουργήσουμε στον τόπο μας

Ο πρόεδρος της ΝΔ έστειλε και μήνυμα στους Έλληνες που μετανάστευσαν στα χρόνια της κρίσης: Έλληνες του εξωτερικού να έχετε το βλέμμα σας και την καρδιά σας στραμμένο στην πατρίδα. Δεν είμαστε κοινωνία χαμηλών προσδοκιών και ελάχιστων απαιτήσεων. Από σήμερα δουλεύουμε για να αλλάξουμε τη χώρα από την οποία φύγατε.

Δεν θα διαψεύσω τις ελπίδες κανενός. Θα κάνουμε τη ζωή των Ελλήνων καλύτερη. Έχω δεσμευτεί για αποτελεσματικό κράτος, χαμηλότερους φόρους και ισχυρή ανάπτυξη.

Το κύρος της Δημοκρατίας και των θεσμών θα αποκατασταθεί. Η διαφάνεια, η λογοδοσία και η αξιοκρατία επιστρέφουν στη χώρα.

Η βουλή θα δουλέψει όλο το καλοκαίρι. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Δεν ζητώ περίοδο χάριτος. Ενωμένοι μπορούμε να γράψουμε τη δικιά μας ιστορία.

Από αύριο, ο ουρανός θα είναι πιο γαλανός και ο ήλιος πιο φωτεινός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα