Μητσοτάκης: Νέα μέτρα για να μπει φρένο στην μετάλλαξη Όμικρον

από fimotro

Παράθυρο για νέα μέτρα πριν την Πρωτοχρονιά λόγω της μετάλλαξης Όμικρον άφησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση που είχε με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η κυβέρνηση θα πάρει τα μέτρα που είναι απαραίτητα και τα οποία θα υποδείξουν οι ειδικοί ώστε να μπει «φρένο» στην εξάπλωση του μεταλλαγμένου στελέχους Όμικρον, ανέφερε αρχικά ο πρωθυπουργός κατά τη συνάντηση που είχε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Βγαίνουμε από το τέταρτο κύμα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να πάρουμε τα μέτρα που ειναι απαραίτητα και θα μας υποδείξουν οι ειδικοί» ανέφερε συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός,

Ως προς την έναρξη εφαρμογής των μέτρων είπε: «Ο χρόνος θα καθοριστεί από αυτούς. Η αρχική εκτίμηση ήταν ότι τα μέτρα θα χρειαστεί να τα πάρουμε μετά την Πρωτοχρονιά, αλλά αναμένουμε δικές τους υποδείξεις έτσι ώστε για να φρενάρουμε – όσο είναι εφικτό την εξάπλωση της Όμικρον και να μπορέσει να πάρει το ΕΣΥ κάποιες ανάσες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα