Μητσοτάκης για Βελόπουλο: Έπαιξε ρόλο το 0,7% που πήρατε από τους Έλληνες του εξωτερικού

από fimotro

Μία στιχομυθία εκτός διαδικασίας είχαν στη Βουλή, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, με αφορμή το νομοσχέδιο για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος στα κόμματα της αντιπολίτευσης ξεχωριστά, ο κ. Μητσοτάκης τα κάλεσε να υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο έτσι ώστε να συμβάλλουν στην ενδυνάμωση των σχέσεων των Ελλήνων της διασποράς με την Πατρίδα. Στο σημείο εκείνο απευθύνθηκε στα έδρανα της Ελληνικής Λύσης εγκαλώντας τον κ. Βελόπουλο. «Για εσάς τώρα, τι να πω, τι να σχολιάσω, δεν έχω κάτι να πω, την ίδια ρύθμιση την είχατε ψηφίσει πέρσι. Την ίδια…».

«Ακούσατε τι έχω πει;» ανταποκρίθηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος, με τον κ. Μητσοτάκη να συνεχίζει λέγοντας πως «τώρα ψηφιζετε “παρών” μάλλον έπαιξε ρόλο το αποτέλεσμα των εκλογών και το 0,7% που λάβατε από τους Έλληνες του εξωτερικού κι αλλάξατε τη στάση σας», είπε ο κ. Μητσοτάκης, τονίζοντας «αρκετά με την υποκρισία σας, νισάφι πια, αρκετά πια με τους πατριώτες της φακής», είπε χειροκροτούμενος από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα