Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Για το όργιο προσλήψεων στη Βουλή μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων).

«Αυτό που γίνεται στην τελευταία εβδομάδα στη Βουλή είναι πρωτοφανές» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, εξηγώντας ότι για το λόγο αυτό η Νέα Δημοκρατία δε θα πάει στην εθνική αντιπροσωπεία.

«Είναι αδύνατον να έχει προκηρύξει εκλογές ο κύριος Τσίπρας και να προχωρά σε αυτή την λειτουργία του κοινοβουλίου. Δε θα πληρώσει ο ελληνικός λαός τα σπασμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σχετικά με τα προεκλογικά δώρα του Αλέξη Τσίπρα που δεν είχαν και αποτέλεσμα μίλησε για λειψή μείωση του ΦΠΑ σε εστίαση και τουρισμό: «Αυξάνει τη φοροδιαφυγή η κυβέρνηση η οποία θα μειωθεί όταν η φορολογία θα φτάσει σε 22% και 11% μέσα σε μια διετία ώστε να γίνουν φορολογικά συνεπείς οι επιχειρήσεις».

Εξάλλου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρέτησε τις κλαδικές συμβάσεις στον κλάδο του Τουρισμού: «Υπόδειγμα η κλαδική σύμβαση στον τουρισμό. Δε θα παρέμβουμε σε τέτοιες συμβάσεις προς όφελος των εργαζομένων διευκρίνισε. Θα είμαστε όμως αυστηροί σε σχέση με την παράνομη εργασία».

Όπως ανέφερε, το Ελληνικό ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ να το μετατρέψει σε ένα τεράστιο λαχανόκηπο. Οι δύο υπουργικές αποφάσεις από εμάς θα εκδοθούν και το ΚΑΣ θα πρέπει επιτέλους να κάνεις σωστά την δουλειά του. Δεν μπορεί να ανακαλύπτει στο αεροδρόμιο και στο λιμάνι του Πειραιά ξαφνικά αρχαιότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα