Στο Μενίδι βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος θέλησε να τοποθετηθεί για το θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από τον Παύλο Πολάκη και τις αναρτήσεις του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο θέμα Παύλου Πολάκη λέγοντας: «Εμείς θα πορευτούμε προς τις εκλογές που έρχονται με γνώμονα το μέλλον. Θα τηρήσουμε την συμφωνία αλήθειας την οποία υπογράψαμε μαζί στο ακέραιο. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι».

Συνέχισε λέγοντας: «Γι’ αυτά τα ευτράπελα που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ θα πω μια κουβέντα μόνο. Όπως στρώνεις, κοιμάσαι. Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν καθόλου. Ας λύσουν τα εσωτερικά τους, ας αναλογιστούν ποιοι είναι αυτοί που ανήγαγαν τον Πολακισμό σε κεντρική γραμμή του κόμματος».

«Και από εκεί και πέρα ας αφήσουν εμάς να κάνουμε την δουλειά μας, να μιλάμε για το μέλλον και να αποφύγουμε την τοξικότητα. Αν τα κάνουμε όλα αυτά στις εκλογές που έρχονται θα πετύχουμε και θα ξεπεράσουμε τους στόχους τους οποίους έχουμε θέσει» κατέληξε.

mitsotakis-axarnes-2
mitsotakis-axarnes-mak

Ο πρωθυπουργός συνέχισε λέγοντας πως τα πράγματα είναι δύσκολα και η κυβέρνηση δεν έχει αυταπάτες. Ωστόσο όπως είπε, η κυβέρνηση έφερε επενδύσεις και αύξησε τα εισοδήματα των πολιτών. «Μπορούμε να στηρίζουμε την κοινωνία από την ανάπτυξη. Ό,τι επιστρέφουμε στην κοινωνία είναι από το πλεόνασμα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά.

mitsotakis-axarnes-4
mitsotakis-axarnes-5

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα