Μητσοτάκης: Δεν θα υπάρξει άλλο lockdown

από fimotro

Ξεκάθαρος ο πρωθυπουργός για την πορεία της χώρας

Δεν πρόκειται να υπάρξει άλλο γενικό λοκντάουν στη χώρα, όσοι έχουν εμβολιαστεί δεν έχουν εμβολιαστεί νέους περιορισμούς, ξεκαθάρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, την πρώτη συνεδρίαση δια ζώσης λόγω της πανδημίας.

Εφόσον χρειαστεί, ξεκαθάρισε, θα επιτάξουμε και υπηρεσίες και προσωπικό στο ΕΣΥ, ο υπουργός Υγείας έχει την απόλυτη εξουσία να κινηθεί νωρίτερα παρά αργότερα.

Για τους ανεμβολίαστους ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι πρέπει να προστατεύονται με ελέγχους παντού, και πολλά τεστ.

Τόνισε ότι πέραν του πρώτου πυλώνα, δηλαδή όχι άλλο λοκντάουν στη χώρα, και του δεύτερου τις ελευθερίες για τους εμβολιασμούς, υπάρχει και τρίτος πυλώνας, η διαρκής ενίσχυση του ΕΣΥ με ελέγχους παντού, με αντιμετώπιση της χώρας ως μιας υγειονομικής περιφέρειας ουσιαστικά. «Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να προσθέσουμε ανθρώπινους πόρους στο ΕΣΥ» διαβεβαίωσε.

Τέταρτος πυλώνας, εξήγησε είναι η ενίσχυση της προσπάθειας των εμβολιασμών. «Έτσι θα λήξει η περιπέτεια, με νέο κύμα εμβολιασμών ως απάντηση στην τελευταία έξαρση του ιού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα