Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν άμεσα fly over και παιδιατρικό νοσοκομείο

από fimotro

«Βρίσκομαι εδώ με την διπλή μου ιδιότητα ως πρωθυπουργός αλλά και ως βουλευτής Θεσσαλονίκης» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τις πολύωρες συναντήσεις που είχε με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της πόλης.

«Αν κάτι αντισταθμίζει το σκοτεινό κλίμα που υπάρχει στην κοινωνία λόγω των καταστροφικών φωτιών του Έβρου αυτό είναι η πολύ καλή απόδοση της οικονομίας μας η οποία αναπτύσσεται γρήγορα, η καλή απόδοση του τουρισμού, οι εξαγωγές και οι σημαντικές επενδύσεις που δρομολογούνται. Παράλληλα, κάναμε και μια επισκόπηση της προόδου των σημαντικών έργων που έχουμε δρομολογήσει τα τελευταία 4 χρόνια στη Θεσσαλονίκη», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

«Ουδέποτε η Θεσσαλονίκη είχε βιώσει στο παρελθόν μια τέτοια πολυδιάστατη παρέμβαση ως προς τα έργα που δρομολογούνται στην πόλη και δεν αναφέρομαι μόνο στο έργο του μετρό, το οποίο θα ολοκληρωθεί μαζί με τα αρχαία αλλά και για έργα που έχουν ωριμάσει και η κατασκευή τους θα αρχίσει οσονουπω, όπως το flyover με την κατασκευή του να αναμένεται να ξεκινήσει πριν το τέλος του έτους. Ένας δρόμος δωρεάν, χωρίς διόδια που θα αποσυμφορήσει την κυκλοφορία της πόλης».

Αναφέρθηκε και στο νέο παιδιατρικό νοσοκομείο για το οποίο όπως είπε «θα ξεκινήσει μέχρι το τέλος του 2023 η κατασκευή του χαρακτηρίζοντας ένα έργο – σταθμό όπου μαζί με τις αναβαθμίσεις που γίνονται στα νοσοκομεία της πόλης αλλάζουν την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας.

«Παρεμβάσεις δρομολογούνται στο στρατόπεδο Παύλου Μελά, σημαντικά έργα για την ποιότητα ζωής όπως το κολυμβητήριο και το στρατόπεδο Γκόνου που θα μετατραπεί σε διαμετακομιστικό κόμβο, πύλη εισόδου και εξόδου όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για όλα τα Βαλκάνια. Δεν περιοριζόμαστε μόνο στις δημόσιες επενδύσεις, αλλά δρομολογούνται και σημαντικές ιδιωτικές επενδύσεις, σημαντικά αναπτυξιακά έργα», κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα