Μητσοτάκης: Απαλλάσσονται από κάθε φόρο πτητικά και καταδυτικά επιδόματα

από fimotro

Τα έξι Rafale που έφτασαν σήμερα στην Ελλάδα αναβαθμίζουν την θέση της χώρας, ανοίγουν μια νέα σελίδα για τα ελληνικά φτερά, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την άφιξη των αεροσκαφών στην Τανάγρα.

Ο πρωθυπουργός θύμισε ότι εντός της χρονιάς θα έρθουν ακόμα έξι αεροσκάφη από τα 24 που έχει παραγγείλει η χώρα μας από τη Γαλλία.

Σημείωσε ότι η αγορά απαντά «στις επίκαιρες ανάγκες της αμυντικής μας θωράκισης».

Τα νέα μαχητικά καθιστούν την αεροπορία μας μια από τις ισχυρότερες στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο και σφραγίζει την αμυντική συμπαράταξη της Ελλάδας με τη Γαλλία. Τα γαλλικά αεροσκάφη θα επιχειρούν μαζί με τις γαλλικές φρεγάτες, σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός παράλληλα ανακοίνωσε μια φοροαπαλλαγή για τα στελέχη των ΕΔ: Τα πτητικά και καταδυτικά επιδόματα απαλλάσσονται από κάθε φόρο. Το μέτρο αφορά στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, της Αστυνομίας αλλά και υγειονομικά στελέχη που κάνουν αεροδιακομιδές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα