Μιωνής: Θα συνεχίσω τον αγώνα μου στα πολιτικά δικαστήρια και αν χρειασθεί, στα ευρωπαϊκά

από fimotro

Προσφυγή ακόμη και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια προαναγγέλλει με ανακοίνωσή του ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής, μετά την απόφαση να παραπεμφθούν στο Ειδικό Δικαστήριο ο πρώην υπουργός Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και η εισαγγελέας κ.Τουλουπάκη, αλλά να απαλλαγούν τα πρόσωπα που ο ίδιος είχε καταγγείλει για εκβιασμούς σε βάρος του.

Ο κ.Μιωνής, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι οι αποφάσεις πρέπει να γίνονται σεβαστές και δηλώνει ήσυχος με τη συνείδησή του, αλλά σημειώνει ότι είναι πιθανό η χθεσινή απόφαση να αποθαρρύνει άλλα θύματα εκβιασμού από το να καταγγείλουν τέτοιες συμπεριφορές.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του κ.Μιωνή, ακολουθεί:

Καληνύχτα, Κεμάλ. Αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ.

Οι δικαστικές αποφάσεις πρέπει να γίνονται σεβαστές. Εγώ, προσωπικά, αισθάνομαι ήσυχος με τη συνείδηση μου, αφού έκανα το καθήκον μου προς την κοινωνία και την αξιοπρέπεια μου.
Φοβάμαι, ωστόσο, ότι η χθεσινή απόφαση θα αποθαρρύνει άλλα θύματα εκβιασμού στο μέλλον από το να καταγγείλουν παρόμοιες εκβιαστικές συμπεριφορές και, αυτό είναι αναμφισβήτητα ένα πλήγμα προς την ίδια τη Δημοκρατία.
Θα συνεχίσω τον αγώνα μου στα ελληνικά πολιτικά δικαστήρια και αν χρειαστεί, στα ευρωπαϊκά.
Όπως έγραψε και ο μεγάλος Νίκος Γκάτσος, «καληνύχτα, Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ». Εκτός και αν τον αλλάξουμε όλοι μαζί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα