Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε στον Εισαγγελέα Ναυπλίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Κ. Μάκαρης

από fimotro

Αφορά την απόδοση ευθυνών για τον θάνατο του νεαρού ποδοσφαιριστή

Το τραγικό περιστατικό του θανάτου του, ποδοσφαιριστή του Προίτου Αργολίδας, Σάκη Σαράντη στο Γήπεδο του Δρέπανου, ανέδειξε για μία ακόμα φορά το πρόβλημα της ανυπαρξίας απινιδωτών σε πολλά γήπεδα. Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΠΟ ανακοίνωσε, ότι δεν θα διεξαχθεί κανένας αγώνας σε γήπεδο, που δεν υπάρχει απινιδωτής ενώ ξεκαθάρισε ότι υποχρέωση για την παροχή απινιδωτή σε κάθε αγώνα έχουν οι Δήμοι, στους οποίους ανήκουν τα γήπεδα.

Ο Δήμος Ναυπλίου, παρ’ ότι έχει πρόσφατα προβεί σε προμήθεια 8 απινιδωτών, δεν μερίμνησε να υπάρχει απινιδωτής στο Γήπεδο Δρεπάνου, ο οποίος θα μπορούσε ενδεχομένως να σώσει την ζωή του άτυχου ποδοσφαιριστή.

Δεδομένης της σοβαρότητας του θέματος, όπως είχαμε προαναγγείλει με ανακοίνωση μας, υποβάλλαμε μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, με την οποία ζητάμε την απόδοση ευθυνών σε εκείνους, που αδιαφόρησαν για τις νόμιμες υποχρεώσεις τους και συνεχίζουν να αδιαφορούν, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα