Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας & Περιβάλλοντος Βασίλειος Κόκκαλης σχετικά με δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν χωρίς στοιχεία στην υπόθεση του προφυλακισμένου βιαστή. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σχετικά με το ψευδέστατο, χυδαίο και βαναύσως συκοφαντικό δημοσίευμα, σε εβδομαδιαία εφημερίδα και  στο διαδίκτυο, με το οποίο ταυτοποιείται το πρόσωπό μου με  το θλιβερό  έγκλημα,  που συγκλονίζει την κοινή γνώμη και διερευνάται απ΄ την δικαιοσύνη, δηλώνω ότι:

α) Ουδεμία σχέση, συμμετοχή ή άλλης μορφής ενέργειά μου, αφορά στο υπόψη το θλιβερό  έγκλημα, το οποίο και απερίφραστα, προσδιορίζω  ως «ειδεχθέστατο».

β) Σε βάρος των συκοφαντών μου, δημοσιογράφων, αφ΄ενός κατέθεσα και αυθημερόν (13.10.2022) έγκλησή μου, για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημήσεώς μου και, αφ’ετέρου και σύμφωνα με τα οριζόμενα στο νόμο, απηύθυνα σε αυτούς και στην ιδιοκτήτρια εταιρία της υπόψη εφημερίδας και ιστοτόπου, εξώδικη διαμαρτυρία, μετά προσκλήσεως και δηλώσεως, ώστε να ακολουθήσει και η άσκηση αγωγής αποζημιώσεώς μου, σε βάρος τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής

Προστασίας & Περιβάλλοντος

Βασίλειος Κόκκαλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα