Εκατοντάδες Αθηναίοι στήριξαν την προσπάθεια του υποψηφίου βουλευτή στην Α’ Αθήνας

Μήνυμα βεβαιότητας για τον εκλογικό θρίαμβο του Κυριάκου Μητσοτάκη και ελπίδας για μια Ελλάδα που θα ξανασταθεί στα πόδια της, μέσα από μια αυτοδύναμη και ισχυρή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, έστειλε ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης με την κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή του.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημκρατίας στην Α’ Αθηνών μίλησε ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου ενεργών πολιτών, που δεν έκρυψαν την προσμονή τους για την αλλαγή σελίδας στη χώρα, αλλά και την αγωνία τους για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα μείζονα προβλήματα της πρώτης εκλογικής περιφέρειας της Αθήνας

Ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης ανέπτυξε την πολιτική πλατφόρμα της υποψηφιότητάς του,
διεκδικώντας ψήφο εμπιστοσύνης και αξιολογικής κρίσης από την πλευρά των ψηφοφόρων της Α’ Αθηνών,
ώστε να τους εκπροσωπήσει με ευσυνειδησία και αποτελεσματικότητα στη Βουλή η οποία θα προκύψει από την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου.

Στην ομιλία του, ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης ανέδειξε ως κεντρικές προτεραιότητες της αυριανής κυβέρνησης και του ίδιου, την οικονομία, την ασφάλεια, την υγεία και την υπεράσπιση παραδοσιακών θεσμών του λαού μας, όπως την οικογένεια και τη θρησκευτική πίστη, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο μεγάλο φιλανθρωπικό έργο το οποίο υλοποίησε οικογενειακά τα τελευταία χρόνια.

“Θα είμαι πάντα δίπλα σας”, ήταν η υπόσχεση που έδωσε ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης στους πολίτες της Α’ Αθηνών, εξηγώντας ως θεμελιώδη κινητροδότηση της υποψηφιότητάς του, την υποχρέωση να “μην καθόμαστε στον καναπέ, την ώρα που καταστρέφεται η πατρίδα μας”, και την αποφασιστικότητα να συμβάλλει από την πλευρά του ώστε, να ζήσουν καλύτερα όλες οι γενιές των Ελλήνων, σε μια εποχή κρίσιμη και γεμάτη προκλήσεις.

Τον Αλέξανδρο Μωραϊτάκη προλόγισαν μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ( με γραπτό κείμενο )
ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και οι Βασίλης Κικίλιας, Νικήτας Κακλαμάνης (επίσης με γραπτό κείμενο ) και Γκίκας Χαρδούβελης, αναφερόμενοι στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της υποψηφιότητάς του για τους πολίτες της Α’ Αθηνών.

Εκτός από το πλήθος κόσμου που κατέκλυσε την αίθουσα αλλά και τους εκλεκτούς
παρευρισκόμενους αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η αναφορά του κυρίου Χαρδούβελη στο
πρόσωπο του Αλέξανδρου Μωραϊτάκη με τα λόγια του Πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά σε
μια συνεδρίαση της Βουλής «Τον Βλέπεις αυτόν είπε( κοιτάζοντας τον Αλέξανδρο Μωραϊτάκη ) ,
Αυτός ξέρει τα καλύτερα οικονομικά από όλους» .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα