“Μην κάνετε σεξ μετά το εμβόλιο”, συστήνει Ρώσος αξιωματούχος

από fimotro

Να μείνουν χωρίς σεξ για κάποιο διάστημα μετά τον εμβολιασμό συνέστησε στους κατοίκους της ρωσικής πόλης Σαράτοφ ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας της περιοχής.

Μιλώντας στο Ria Novosti, ο Δρ Denis Graifer ρωτήθηκε εάν είναι απαραίτητο να αποκλειστεί το σεξ τις πρώτες μέρες μετά τη λήψη του εμβολίου, όπως συμβαίνει και με τις αθλητικές δραστηριότητες. «Νομίζω, και όλοι το γνωρίζουν, ότι το σεξ απαιτεί αρκετή κατανάλωση ενέργειας. Προειδοποιούμε, λοιπόν, τους εμβολιασμένους ότι δεν συνιστάται αυξημένη σωματική δραστηριότητα μετά τον εμβολιασμό» ανέφερε, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει το διάστημα.

Υπουργός Υγείας του Σαράτοφ: «Κάντε σεξ, αλλά μην το παρακάνετε»

Η άποψη του Graifer, πάντως, βρήκε αντίθετο τον υπουργό Υγείας του Σαράτοφ, ο οποίος απέρριψε τον ισχυρισμό του «νεαρού συναδέλφου» του. «Μπορείς να κάνεις σεξ, απλώς το κάνεις με προσοχή», είπε ο Όλεγκ Κοστούν, αναφερόμενος στο σεξ μετά από εμβόλια. Οι Ρώσοι πρέπει «να έχουν λογική και να μην το παρακάνουν», τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα