Μίκης Θεοδωράκης: Πέντε οι διαθήκες του

από fimotro

Σήμερα Τρίτη ενημερώθηκαν και επίσημα τα πρόσωπα που αναφέρονται σε αυτή ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν αντίγραφα.

Όπως είπαν άτομα από το συγγενικό περιβάλλον του Μίκη Θεοδωράκη στην εκπομπή «T-live», μέχρι την Παρασκευή θα έχουν πάρει τα αντίγραφα της διαθήκης και έτσι θα γίνει γνωστή η τελευταία βούληση του μεγάλου μουσικοσυνθέτη.

Είχε συντάξει πέντε διαθήκες

Να σημειωθεί πως η διαθήκη που άφησε ο Μίκης Θεοδωράκης πρόκειται για μια συρραφή πέντε διαθηκών καθώς από το 2015 και μετά κάποια περιστατικά τον ανάγκασαν να την αλλάξει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του T-Live ο Μίκης Θεοδωράκης πριν το 2015 ήθελε να έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα και έτσι είχε ξεκινήσει να γράφει τις διαθήκες του, ωστόσο κάποια γεγονότα τον οδήγησαν να αλλάξει τις τελευταίες αποφάσεις του.

Πλέον μένει να φανεί ποια διαθήκη θα κηρυχθεί ως κύρια καθώς ο ειρηνοδίκης θα ελέγξει τη γνησιότητα της υπογραφής και την ημερομηνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα