Μια… Πελώνη στη θέση του Ηλιόπουλου ψάχνει ο Τσίπρας

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Η σύγκριση του Ηλιόπουλου με την κυβερνητική εκπρόσωπο είναι σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ

Η μέρα με τη νύχτα είναι η σύγκριση που κάνει ένας ουδέτερος παρατηρητής των δυο εκπροσώπων Τύπου. Από τη μια η Πελώνη προέρχεται από το πολιτικό και διπλωματικό ρεπορτάζ ξέρει από δημοσιογραφικά θέματα και ισορροπίες και από την άλλη ο εντελώς άγνωστος στον χώρο των ΜΜΕ Ηλιόπουλος, δεν ικανοποιεί ούτε τον σκληρό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στον ρόλο του, τουλάχιστον έτσι όπως τον είχαν φανταστεί στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η αλήθεια είναι ότι η Πελώνη αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη της κυβέρνησης. Εμφανώς πιο πειστική και επικοινωνιακή από τον Ταραντίλη, σαφώς πιο συμπαθής από τον Πέτσα, αν και δεν προέρχεται από τον κομματικό σωλήνα της ΝΔ έχει γίνει συμπαθής στον μέσο ψηφοφόρο της ΝΔ και ειδικά στους πιο μετριοπαθείς που κινούνται στον χώροι της κεντροδεξιάς.

Αντίθετα, ο Ηλιόπουλος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στον ρόλο του. Δεν είναι πειστικός ο πολιτικός του λόγος, δεν ακουμπά τους μετριοπαθείς ψηφοφόρους και δεν έχει πειθώ συνολικά η εικόνα του, θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να μπορέσει να αποδώσει στον πολιτικό του ρόλο και να σταματήσει την γκρίνια των συντρόφων του που θα τον ήθελαν πιο σκληρό.

Όσο η κυβέρνηση θα έχει στη θέση του εκπροσώπου Τύπου και του κυβερνητικού εκπροσώπου πρόσωπο από τον χώρο των ΜΜΕ θα έχει σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Ίσως γι αυτό το κόμμα του Α. Τσίπρα ψάχνει την αντίστοιχη Πελώνη για τη θέση του Ηλιόπουλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα