Μετριοπαθής ο Ανδρουλάκης – Απορρίπτει συνεργασίες με γραφικούς τύπου Πολάκη

από fimotro

Το ΠΑΣΟΚ το βρίσκουν ψηλά οι δημοσκόποι από την επομένη των εσωκομματικών εκλογών και μάλιστα όχι μια, αλλά τρεις δημοσκοπικές εταιρείες: η Marc (Γεράκης), η MRB (Μαύρος) που έβγαλαν μετρήσεις, αλλά και η Metron Analysis (Φαναράς) που θα τη δημοσιεύσει αργότερα (είναι για τον Ιανουάριο).

Η λεπτομέρεια, η οποία και συζητείται ευρέως στα πολιτικά γραφεία -αλλά και στις άτυπες ανταλλαγές «ευρημάτων» μεταξύ δημοσκόπων- είναι ότι στα ακατέργαστα στοιχεία των μετρήσεων (αυτά που ονομάζουν μεταξύ τους οι ειδικοί «μπρούτα») το ΠΑΣΟΚ είναι ακόμα πιο πάνω κατά μια με μιάμιση μονάδα από το 15%.

Ασφαλώς και είναι ακόμα πολύ νωρίς για να βγουν οριστικά συμπεράσματα, αν θα παραμείνουν τόσο ψηλά τα νούμερα, αλλά ότι υπάρχει κινητικότης και νευρικότης στον χώρο είναι σαφές και… ανθρώπινο. Ίσως μάλιστα να δούμε να σκληραίνει και το ματς στην Κεντροαριστερά, αλλά ο Ανδρουλάκης αυτή την ώρα δεν φαίνεται επιρρεπής στην γκάφα, τώρα ειδικά που τον πάει το κύμα. Και εξηγούμαι γιατί έχω και εκεί first class πηγή, ανάλογη του Μ.Μ και του Μ.Α (μυαλό Αλέξη).

Λέει, λοιπόν, ο ίδιος ο νέος αρχηγός «εγώ δεν είμαι των άκρων, έχω θέσεις και απόψεις τις οποίες θα διατυπώνω ώστε να διαμορφώσω την εικόνα μιας αξιόπιστης αντιπολίτευσης που δεν κραυγάζει, μιλάει στη λογική του κόσμου. Εγώ δεν παίζω με Πολάκηδες γιατί εμείς ούτε έχουμε ούτε ψάχνουμε για τέτοιες φωνές».

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες ο ίδιος το ‘χει ρίξει στο σκάουτινγκ στελεχών, νέων ανθρώπων και κυρίως επιστημόνων που θα συγκροτήσουν ένα think tank ιδεών και τηλεφωνεί σε όποιους θεωρεί ότι μπορεί να συνδράμουν και να βοηθήσουν το εγχείρημα. Τη στρατηγική και την αντίδραση σε όλο αυτό του Τσίπρα δεν την έμαθα ακόμα, αλλά σίγουρα θα κινηθεί, δεν είναι και χθεσινός, ούτε φυσικά θα παρατήσει το ματς στη μέση, αφού δρόμος υπάρχει πολύς ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα