Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για Κεραμέως και Κικίλια

από fimotro

Οσο πλησιάζει ο ανασχηματισμός τόσο απομακρύνεται το ενδεχόμενο να παραμείνουν στις θέσεις τους

Δύσκολα θα παραμείνουν στα υπουργικά τους πόστα ο Βασίλης Κικίλιας και η Νίκη Κεραμέως. Οι παρατηρήσεις του πρωθυπουργού στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο σε συνδυασμό με την αναποτελεσματικότητα που δείχνουν και οι δυο όσον αφορά το έργο στα υπουργεία τους, είναι αρνητικός παράγοντας για να διατηρηθούν στις θέσεις τους όταν ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός. Γιατί θεωρείται σίγουρο ότι θα ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός, σε χρόνο όμως που θα επιλέξει ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του fimotro, για το Μέγαρο Μαξίμου δεν έχει καμία απολύτως σημασία εάν ο Κικίλιας με την Κεραμέως εμφανίζονται με υψηλή αποδοχή στην κοινή γνώμη. Αυτό που έχει σημασία είναι να εμφανίσουν αποτελεσματικό έργο και κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν προκύπτει από πουθενά.

Για να αντιστραφεί το κλίμα που υπάρχει για Κεραμέως και Κικίλια θα πρέπει έρθουν τα πάνω κάτω και να προκύψουν εξαιρετικά θετικές εξελίξεις στο μέτωπο της Υγείας και της Παιδείας. Κάτι τέτοιο όμως όσο πλησιάζουμε προς το Φθινόπωρο και τις δυσκολίες που θα εμφανιστούν σύντομα, είναι πολύ δύσκολο….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα