Μετά το Συνέδριο αρχίζουν οι μαζικές απολύσεις στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ

από fimotro

Τέλος χρόνου για τα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει η ολοκλήρωση του συνεδρίου εκτός και αν προκύψει μεγάλη ανατροπή.

Η εφημερίδα Αυγή, σε ότι αφορά τουλάχιστον το καθημερινό της φύλλο περνά στην ιστορία και η έκδοση θα περιοριστεί μόνο στο Σαββατοκύριακο, ολοκληρώνοντας τον σχεδιασμό του Αλέξη Τσίπρα που μπήκε για λίγο στον πάγο ώστε να επικεντρωθεί η συζήτηση στο συνέδριο και τις πρωτοβουλίες του. Πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη αναβολή και οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν άμεσα.

Σε ότι αφορά το κομματικό ραδιόφωνο «στο Κόκκινο» η αρχή του τέλους θα γίνει με την αλλαγή του διευθυντή. Την Τρίτη ο Νίκος Ξυδάκης παραδίδει την διεύθυνσή του στον Λευτέρη Αρβανίτη – καμία σχέση με τον Κώστα- ο οποίος θα έχει αναλάβει την δύσκολη αποστολή να βρει χρηματοδότη υπό τη μορφή του χορηγού.

Με δεδομένη την τρέχουσα οικονομική συγκυρία, η αποστολή δεν αναμένεται να φέρει αποτελέσματα οπότε δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η επιλογή του τρίτου δρόμου που πρώτο χάραξε το ΚΚΕ: την πώληση της συχνότητας….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα