Με δεδομένο την επείγουσα κατάσταση ΣΠΑΣΑΜΕ την πόρτα…’’, αναφέρεται σε ανάρτηση της ΕΛ.ΑΣ σχετικά με ένα επείγον περιστατικό που κλήθηκαν αστυνομικοί να διαχειριστούν.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, μετά από κλήση για εγκυμονούσα γυναίκα που είχε να δώσει σημεία ζωής από το προηγούμενο βράδυ, περιπολικό της Άμεσης Δράσης έσπευσε στο σπίτι της γυναίκας. Ωστόσο η πόρτα ήταν κλειδωμένη με το κλειδί από μέσα, με αδύνατη την είσοδο στο χώρο ακόμα και από εξωτερική πλευρά ενώ η γυναίκα, κατά την παραμονή των αστυνομικών έξω από το διαμέρισμα, δεν ανταποκρινόταν στην επικοινωνία μαζί τους.

Όπως περιγράφει η ΕΛ.ΑΣ, ζητήθηκαν από το Κέντρο Άμεσης Δράσης περαιτέρω ενισχύσεις, με ειδικό εξοπλισμό ώστε για να παραβιαστεί η πόρτα. Σε λίγα λεπτά έφτασε η Κ-209 και με δεδομένο την επείγουσα κατάσταση έσπασαν την πόρτα και εντόπισαν την γυναίκα στον καναπέ του σαλονιού σε λιπόθυμη κατάσταση και αφού την βοήθησαν να ανακτήσει τις αισθήσεις της, συνόδευσαν την μεταφορά της με το ασθενοφόρο μέχρι το νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα