Μεγάλο τεχνικό πρόβλημα στην Τράπεζα Πειραιώς

από fimotro

Έπεσαν τα ηλεκτρονικά συστήματα της Winbank

Τεχνικά προβλήματα αντιμετώπισε σήμερα το δίκτυο συναλλαγών της Τράπεζας Πειραιώς το Winbank. Σύμφωνα με πηγές της τράπεζας, αυτά τα προβλήματα, για την άρση των οποίων καταβάλλονται προσπάθειες, καθιστούν αδύνατη επί του παρόντος τη διενέργεια συναλλαγών στο σύνολο του ηλεκτρονικού δικτύου της Τράπεζας Πειραιώς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου τούτα να αντιμετωπιστούν το συντομότερο δυνατόν και τονίζουν ότι δεν τίθεται ζήτημα ασφάλειας των συναλλαγών.

Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα είναι αδύνατη και άμεσα εμφανίζεται ένα μήνυμα σύνδεσης χρήστη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και στα φυσικά καταστήματα της τράπεζας

Το θέμα φτάνει μέχρι τα μηχανάκια POS, αφού και εκεί δεν μπορεί κάποιος να κάνει συναλλαγή με κάρτα Πειραιώς.

Το μήνυμα της τράπεζας στις ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω Winbank: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αυτή τη στιγμή παρατηρείται καθυστέρηση κατά την είσοδο στη winbank και ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στη διάθεσή σας για ό,τι χρειαστείτε».

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Κέρκυρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα