Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Δύσκολα μπορεί να γίνει πλέον δεκτή η εισήγηση του κ. Χοϊμέ

Ως και το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων  της Ελλάδας την πάτησε με τον  “Φράγκο-Φραγκούλη” : το “ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ”( ΑΠΕ-ΜΠΕ)  ανέφερε τον Φράγκο ως  “κ. Φραγκούλη” ( σκέτο !) σε μετάδοση είδησης από το Ευρωκοινοβούλιο  , ενώ το ίδιο έπαθε και το ηλεκτρονικό δελτίο  ZOUGLA.GR του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου το οποίο αναδημοσίευσε την είδηση!  
Πιο κάτω παρουσιάζουμε  δημοσίευμα  από το zougla.gr που  κάνει αναφορά σε δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ της 9ης Μαρτιου 2020  .Και τα δύο αποδεικνύουν ότι ακόμη και επίσημα και έγκυρα πρακτορεία και site την “πάτησαν” και παρουσιάζουν τον κ. Μανώλη Φράγκο  ως “Φραγκούλη”, αναγράφοντας τον  με αυτό το όνομα!
Τα παραπάνω δημοσιεύματα αποδεικνύουν ότι μάλλον δεν επιβεβαιώνεται η αποστροφή που περιλαμβάνεται στην  εισήγηση του  κ. Χοϊμέ  σχετικά με  την αμφιβολία για την “έκταση” του επηρεασμού του κόσμου από το ψευδώνυμο-παρατσούκλι  τού ευρωβουλευτή Μανώλη Φράγκου ο οποίος παρουσιάστηκε με τον όρο “ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ” δίπλα στο όνομά του στο ευρωψηφοδέλτιο. Οταν υπάρχει τέτοια σύγχυση  ακόμη και μεταξύ έμπειρων δημοσιογράφων και αναλυτών που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην πολιτική και  , παρόλα αυτά, παραπλανώνται, δεν χρειάζεται κάποια  άλλη απόδειξη.Καταλαβαίνουμε  όλοι πόσο μεγαλύτερη είναι η  σύγχυση και παραπλάνηση που νιώθει ο απλός ψηφοφόρος που ψηφίζει και δεν ξέρει ότι δεν πρόκειται για τον γνωστό στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο αλλά για τον νεαρό κτηνίατρο Μανώλη Φράγκο …
Ας δούμε την ανταπόκριση του  ΑΠΕ-ΜΠΕ όπως αναδημοσιεύτηκε στην ZOUGLA.GR :

Να σταματήσει άμεσα κάθε χρηματοδότηση προς την Τουρκία ζητούν ευρωβουλευτές του συντηρητικού χώρου

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020, 14:03
Nα σταματήσει άμεσα κάθε χρηματοδότηση προς την Τουρκία ζητούν ευρωβουλευτές του συντηρητικού χώρου

Nα σταματήσει άμεσα κάθε χρηματοδότηση προς την Τουρκία ζητούν με επιστολή τους προς τους ηγέτες των ευρωπαϊκών θεσμών ο ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης και της ομάδας του ECR Εμμανουήλ Φράγκος Φραγκούλης και δώδεκα ευρωβουλευτές του συντηρητικού χώρου.

Στην ίδια επιστολή-παρέμβαση που γίνεται με πρωτοβουλία του κ. Φραγκούλη οι ευρωβουλευτές ζητούν επίσης από την ΕΕ «να υποστηρίξει πλήρως την απόφαση της Ελλάδας να ενε                  ργοποιήσει το άρθρο 78, παρ. 3 της Συνθήκης και να κλείσει τα σύνορα, να συνδράμει αποφασιστικά στη σφράγιση και φύλαξη όλων των χερσαίων και θαλάσσιων ελληνικών και ευρωπαϊκών συνόρων».

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020, 14:12

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα