Με τον Τσιόδρα και τους Έλληνες γιατρούς τα βάζει τώρα ο Βελόπουλος

από fimotro

Τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και γενικότερα τους ιατρούς στοχοποίησε σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το νομοσχέδιο για το περιβάλλον.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «φύτεψε» τον Σωτήρη Τσιόδρα στη συγκεκριμένη θέση, καθώς όπως ανέφερε «είναι δικός σας». Στο σημείο εκείνο μάλιστα υπήρξαν αποδοκιμασίες από βουλευτές που βρίσκονταν στην αίθουσα. Ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Σωτήρη Τσιόδρα για τη χρήση μάσκας, υποστηρίζοντας ότι στην Ελλάδα οι μάσκες δεν δίνονται δωρεάν για να αυξηθούν οι πωλήσεις συγκεκριμένης εταιρείας.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος άφησε και υπονοούμενο καθώς υποστήριξε ότι λοιμωξιολόγοι που βρίσκονται σε αρμόδιες επιτροπές του Υπουργείου Υγείας «έχουν σχέσεις με εταιρείες», βάζοντας ξανά στο κάδρο τον Σωτήρη Τσιόδρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα