Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ περιόδευσε και στην Ελευσίνα

Σήμερα, ο Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμάτης Πουλής επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα, το Τμήμα Τροχαίας και το Τμήμα Ασφάλειας Ελευσίνας  όπου συνομίλησε με τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας και την Διοικήτρια του Αστυνομικού Τμήματος καθώς και τους αστυνομικούς που βρίσκονταν σε υπηρεσία. Άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και μετέφερε το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι την επόμενη ημέρα με την  Κυβέρνηση της  Νέας Δημοκρατίας όλοι οι πολίτες θα νοιώσουν και σιγουριά και ασφάλεια στα σπίτια τους, τη δουλειά τους, τις καθημερινές μετακινήσεις και δραστηριότητες τους.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Φυλής κ. Χρήστο Παππού καθώς και  τις τεχνικές υπηρεσίες και την Πολεοδομία του Δήμου Φυλής  όπου συναντήθηκε με τους κ. κ. Αργύρη Αργυρόπουλο Γεν. Γραμματέα Δήμου Φυλής, Γιώργο Αντωνόπουλο Αναπλ. Δήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Φυλής, Γεώργιο Αδάκτυλο Αναπλ. Δήμαρχο Δήμου Φυλής, Αθανάσιο Σχίζα Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Φυλής, Μαρίνο Σαρλά Αναπλ. Δήμαρχο Ύδρευσης & Ηλεκτροφωτισμού   και Γεώργιο Μαυροειδή Πρόεδρο Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού « Η Πάρνηθα»

Επίσης σήμερα επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά Ελευσίνας όπου συνομίλησε με πολίτες και επαγγελματίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα