Με την ανοχή του ΣΥΡΙΖΑίου δημάρχου Βύρωνα αναρχικοί προσπάθησαν να ακυρώσουν εκδήλωση για την εγκληματικότητα

από fimotro

Η εκδήλωση τελικά θα γίνει κανονικά σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Με την ανοχή του δημάρχου Βύρωνα περίπου 15 αναρχικοί μπήκαν στο δημαρχείο της πόλης με στόχο να δημιουργήσουν επεισόδια και να μην πραγματοποιηθεί η κομματική εκδήλωση της ΝΔ για την εγκληματικότητα και την ασφάλεια με κύριο ομιλητή τον υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο. Η εκδήλωση, όπως μας ενημέρωσαν θα γίνει, αλλά όλοι έβαζαν κατά του δημάρχου Βύρωνα για την απαράδεκτη τακτική του και για το γεγονός ότι όλα έγιναν με ανωχή του.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στο Βύρωνα έχει προγραμματίσει για σήμερα το απόγευμα πολιτική συγκέντρωση στον χώρο του δημαρχείου της πόλης με ομιλητή τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο. Ο Δήμαρχος της πόλης κ. Κατωπόδης, ενώ είχε συμφωνήσει στην παραχώρηση του χώρου στην ΝΔ, έχει βαριά ευθύνη για ακραία αντιδημοκρατική συμπεριφορά καθως τώρα δεν επιτρέπει ουσιαστικά την διεξαγωγή της συγκέντρωσης αφήνοντας μια χούφτα ατόμων να καταλάβουν το χώρο του δημαρχείου. Η συμπεριφορά του δημάρχου που υποστηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη, κάθε λογικό άνθρωπο. Αυτή είναι στην πράξη η αντίληψη τους για τη δημοκρατία. Η τοπική οργάνωση θα πραγματοποιήσει κανονικά την συγκέντρωση σε κοντινό χώρο προκειμένου να υπάρξει μία έμπρακτη απάντηση στην συμπεριφορά αυθαιρεσίας και αλαζονείας του Δημάρχου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα