Με παρέμβαση του Γρ. Δημητριάδη οι Καστανιές αποκτούν Πρότυπο Τεχνολογίας Δημοτικό σχολείο

από fimotro

Μια ακόμα σημαντική παρέμβαση σε τοπικό επίπεδο από τον διευθυντή του Πρωθυπουργικού γραφείο Γρηγόρη Δημητριάδη ο οποίος δίνει άμεσα λύσεις και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός.

Αυτή τη φορά η προσφορά του αφορά το Δημοτικό Σχολείο των ακριτικών Καστανιών Έβρου και το γεγονός έγινε γνωστό μόνο μετά από ανακοίνωση του οικείου δήμου.

Όπως έγινε γνωστό με παρέμβαση του Γρηγόρη Δημητριάδη αλλά και της υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη σε Πρότυπο Κέντρο Τεχνολογίας αναμένεται να μετατραπεί το Δημοτικό Σχολείο.

Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας, Μαυρίδης Βασίλειος σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί ευχαριστεί και τους δύο για τη σημαντική συνεισφορά τους προς τον σκοπό αυτό.

«Ο Δήμος Ορεστιάδας ευχαριστεί θερμά την Υφυπουργό Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη και τον Διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου κ. Δημητριάδη Γρηγόρη για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας για εξασφάλιση χρηματοδότησης για προμήθεια σημαντικών ποσοτήτων ηλεκτρολογικού υλικού για τη μετατροπή του Δημοτικού Σχολείου Καστανεών σε Πρότυπο Κέντρο Τεχνολογίας.

Το διαχρονικό και ειλικρινές ενδιαφέρον της κας Ζαχαράκη και του κου Δημητριάδη, μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για αναβάθμιση των δομών του Δήμου μας, προς όφελος της τοπική κοινωνίας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα