“Με κατηγορούν για πράγματα που σιχαινόμουν” υποστήριξε ο Φιλιππίδης

από fimotro

“Δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρεθώ σε αυτή τη θέση στα 60 μου χρόνια” είπε στην απολογία του ο ηθοποιός

Λίγα λεπτά πριν τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας έφτασε στα δικαστήρια ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος θα δώσει την την δική του εκδοχή για τις βαρύτατες πράξεις σεξουαλικής βίας σε βάρος τριών συναδέλφων.

Μετά από μία διαδικασία που βρίσκεται στον δέκατο μήνα διεξαγωγής της, ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένεται σήμερα να κληθεί να αντικρούσει τις μαρτυρίες τριών συναδέλφων του που τον καταγγέλλουν για σεξουαλική βία.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, που παρέμεινε επί δώδεκα μήνες στην φυλακή για την υπόθεση, δικάζεται από τον περασμένο Μάρτιο κατηγορούμενος για μία πράξη βιασμού και δύο απόπειρες βιασμού.

Καθισμένος σε καρέκλα ξεκίνησε την απολογία του ο Πέτρος Φιλιππίδης με την πρόεδρο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου να ρωτάει αν είναι καλά στην υγεία του και αν χρειάζεται να καθίσει για να απολογηθεί.

Πρόεδρος: Ήρθε η ώρα να μιλήσετε. Θα σας ακούσουμε με προσοχή. Αν δεν αισθανθείτε καλά οποιαδήποτε στιγμή να μας το πείτε.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης άρχισε την απολογία του τονίζοντας : «Μου είναι πολύ δύσκολο. Δεν περίμενα ποτέ να βρεθώ σε αυτή τη θέση στα 60 μου χρόνια, άδικα. Με λένε Πέτρο Φιλιππίδη, ό, τι έχει μείνει από αυτό. Γεννήθηκα 31 Δεκεμβρίου 1962… Η μάνα μου με δήλωσε το 1963 για να κερδίσω χρονιά. Αν η ζωή μου φαίνεται σε κάποιους αστεία δε με νοιάζει καθόλου. Θα μιλήσω από την καρδιά μου. Αυτό μου επιβάλει το ήθος, η θέση και ο χαρακτήρα μου. Μιλώντας για ήθος, θέση και χαρακτήρα δε ξέρω αν μιλάω για μένα. Έχω κατηγορηθεί για πράγματα που σιχαινόμουν. Δεν είμαι καλός στο λόγο, είχα πάντα ένα κείμενο.

Προεδρος: Είχατε πάντα ένα κείμενο. Εδώ είναι η πραγματική ζωή.

«Δεν περίμενα να είναι τόσο δύσκολο. Η ζωή μου καταστράφηκε. Ο ιδιος καταστράφηκα. Η προσωπική μου ζωή. Η οικογενειακή μου ζωή. Οικονομικά είμαι κατεστραμμένος. Εξαιτίας της δίκης μου καταστροφής καταστράφηκαν και οι γύρω μου. Όσο σκεφτόμουν τη ζωή μου μέσα στη φυλακή, σκεφτόμουν οτι μεγάλωσα με γυναίκες. Γεννήθηκα στην Σοφοκλέους. Εκείνη την εποχή ήταν η περιοχή με τα μπουρδελα. Εγώ μεγάλωσα μέσα σε αυτές τις γυναίκες. Έπαιζα εκεί με τους φίλους μου. Τους μιλούσαμε. Είχα πάντα μια βαθιά εκτίμηση, αγαπη και θαυμασμό γι αυτές. Όχι μόνο γι αυτές. Για όλες τις γυναίκες» ανέφερε ο ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα