Με εργαστηριακά τεστ στις τάξεις οι ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί

από fimotro

Την έκκλησή του προς τους ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς να σπεύσουν να εμβολιαστούν άμεσα επανέλαβε στη Βουλή ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του κατά τη συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την «Αναβάθμιση του σχολείου, ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών και άλλες διατάξεις».

Όπως είπε, οι εκπαιδευτικοί που θα επιλέξουν τελικά να μην εμβολιαστούν, «είναι βέβαιο ότι θα υποστούν πρόσθετη ταλαιπωρία. Θα ζητήσουμε συχνά εργαστηριακά τεστ προκειμένου να μπορούν να προσέλθουν στην τάξη».

Ο πρωθυπουργός ζήτησε «όλοι σε αυτή την αίθουσα να συμφωνήσουμε ότι πρέπει να πείσουμε τους ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς μας να σπεύσουν να κάνουν το βήμα να εμβολιαστούν».

Όπως ανέφερε, «μας απασχόλησε το ενδεχόμενο του υποχρεωτικού εμβολιασμού των εκπαιδευτικών. Αποφάσισα, όμως, ότι αυτή δεν θα ήταν η ενδεδειγμένη λύση. Άνω του 70% έχει εμβολιαστεί. Σημαντικός αριθμός δεν έχει κάνει αυτή την κίνηση. Θα πρέπει να στείλουμε όλα τα κόμματα ένα σήμα πως αυτό εγκυμονεί για την υγεία των εκπαιδευτικών» υπογράμμισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα