Με δυο σημερινά πρωτοσέλιδα η απάντηση του Μητσοτάκη για την ελευθερία του Τύπου

από fimotro

Σκληρή ήταν η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη δευτερολογία του σχετικά με όσα του καταλόγισαν ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα, παρουσίασε στο Ευρωκοινοβούλιο τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων Αυγή και Δημοκρατία.

«Σας διαβεβαιώνω πως η Ελλάδα είναι μία χώρα στην οποία μπορεί ο καθένας να γράψει και να δημοσιεύσει τα πάντα χωρίς έλεγχο. Έφερα εδώ μερικά ενδεικτικά πρωτοσέλιδα σημερινά, που με κατηγορούν ότι είμαι ψεύτης και συκοφάντης και αυτό είναι καθημερινό φαινόμενο στις εφημερίδες στην Ελλάδα και το ίδιο συμβαίνει στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και φυσικά στο ίντερνετ, όπου ο καθένας μπορεί να γράψει ο,τιδήποτε για οποιονδήποτε.

Σας ενθαρρύνω να αντιμετωπίζετε με επιφύλαξη αυτές τις βαθμολογίες που δημοσιεύουν διεθνείς οργανώσεις. Υπάρχει κανείς σε αυτή την αίθουσα που πιστεύει πραγματικά ότι χώρες όπως το Τσαντ στην Αφρική έχουν μεγαλύτερη ελευθερία τύπου από την Ελλάδα;»

Δείτε το σχετικό απόσμασμα στο βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα