Με διαφορά ο πιο παραγωγικός υπουργός

από fimotro

Κάθε εβδομάδα ο Πιερρακάκης ανακοινώνει και μια μεταρρύθμιση

Πραγματικά δεν παίζεται ο Κυριάκος Πιερρακάκης. Τα τελευταία χρόνια δεν πρέπει να έχει περάσει πιο παραγωγικός, πιο αποτελεσματικός υπουργός. Σχεδόν κάθε εβδομάδα βγαίνει και ανακοινώνει μια μεταρρύθμιση. Τι να πρωτοθυμηθούμε στα 2,5 χρόνια που είναι υπουργός; Έχει αλλάξει όλη την ψηφιακή μορφή του κράτους. Σήμερα ανακοίνωσε μια ακόμα σημαντική μεταρρύθμιση που θα αλλάξει την καθημερινότητα του πολίτη.

Σήμερα αποκάλυψε στον Ant1 την δυνατότητα ψηφιακής ανανέωσης διαβατηρίων, αλλά και γνήσιου της υπογραφής έρχονται το επόμενο διάστημα μέσω της πλατφόρμας gov.gr.

Θέμα μερικών εβδομάδων είναι η υλοποίηση της ψηφιακής ανανέωσης των διαβατηρίων, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται και το ψηφιακό γνήσιο της υπογραφής μέσω του gov.gr τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης στον ΑΝΤ1.

«Έχουμε συμφωνήσει με τον κ. Θεοδωρικάκο να αποσυμφορηθούν οι αστυνομικές υπηρεσίες. Θέλουμε να κάνουμε κι άλλα πράγματα που γίνονται ήδη σε άλλες χώρες. Όπως για παράδειγμα η ανανέωση των διαβατηρίων. Είναι θέμα μερικών εβδομάδων», είπε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Μακάρι όλοι οι υπουργοί να ήταν το ίδιο αποτελεσματικοί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα