Μασκ: Αφήνει απλήρωτους λογαριασμούς – Εταιρεία ζητεί 1,9 δισ.

Δεν σταματούν τα προβλήματα για τον Έλον Μασκ, καθώς φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα κακοπληρωτής στις υποχρεώσεις του. Συγκεκριμένα, μήνυση κατά του Twitter του Έλον Μασκ κατέθεσε η συμβουλευτική εταιρεία Innisfree M&A Incorporated στο Ανώτατο Δικαστήριο της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, ζητώντας 1,9 εκατομμύρια δολάρια για απλήρωτους λογαριασμούς.

Όπως αναφέρεται στην αγωγή κατά της πλατφόρμας «από τις 23 Δεκεμβρίου 2022, το Twitter παραμένει σε αθέτηση των υποχρεώσεών του προς την Innisfree βάσει της Συμφωνίας σε ποσό τουλάχιστον 1.902.788,03 δολάρια». Πρόκειται για την περίοδο που το Twitter είχε περάσει στα χέρια του Ελον Μασκ ο οποίος έκλεισε τη συμφωνία εξαγοράς των 44 δις δολαρίων τον Οκτώβριο.

Τον περασμένο μήνα, η βρετανική Crown Estate, μια ανεξάρτητη εμπορική επιχείρηση που διαχειρίζεται το χαρτοφυλάκιο ακινήτων που ανήκουν στη βασιλική οικογένεια, δήλωσε ότι έχει κινηθεί δικαστικά κατά του Twitter για απλήρωτα ενοίκια στα κεντρικά της γραφεία στο Λονδίνο.

Εγκαταλείπουν το Twitter οι διαφημιστές
Οι διαφημιστικές δαπάνες στο Twitter Inc μειώθηκαν κατά 71% τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με στοιχεία μιας διαφημιστικής εταιρείας ερευνών, καθώς κορυφαίες επιχειρήσεις έχουν αποσύρει τις διαφημίσεις τουςαπό την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης μετά την εξαγορά της από τον Μασκ.

Οι τράπεζες που παρείχαν 13 δισεκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση πέρυσι για την εξαγορά του Twitter από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla, εγκατέλειψαν τα σχέδια πώλησης του χρέους σε επενδυτές λόγω της αβεβαιότητας σχετικά με την τύχη και τις ζημίες της πλατφόρμας.

Το Twitter ωστόσο, πραγματοποίησε την πρώτη πληρωμή τόκων ενός δανείου που πήρε από τις τράπεζες για την χρηματοδότηση της εξαγοράς από τον Μασκ.

Related posts

Τούρκος ειδικός προειδοποιεί: Η Αγιά Σοφιά κινδυνεύει να καταρρεύσει – Πρέπει να κλείσει

Wagner: Μισθοφόρος σκότωσε την 4χρονη κόρη της συζύγου του

Μπομπ Μενέντεζ: Ορίστηκε η δίκη του

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Περισσότερα