Μάγδα Φύσσα: Δεν με ενημέρωσε ο Βαρουφάκης, δεν αποδέχομαι την πρόταση!

από fimotro

Με ανακοίνωση της η Μάγδα Φύσσα απάντησε στην απόφαση του ΜέΡΑ25 και του γενικού γραμματέα του, Γιάνη Βαρουφάκη, να την προτείνει συμβολικά ως πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η Μάγδα Φύσσα τονίζει ότι πληροφορήθηκε την πρόθεση του κυρίου Βαρουφάκη από τα μέσα ενημέρωσης, ευχαρίστησέ τον γενικό γραμματέα για την πρόταση του και υπογραμμίζει ότι δεν ήταν ενήμερη και δεν μπορεί να την αποδεχθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μάγδας Φύσσα:
«Πληροφορήθηκα από τα μέσα ενημέρωσης την πρόθεση του κυρίου Βαρουφάκη να με προτείνει για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τον ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετικά τιμητική αυτή πρόταση, για την οποία δεν ήμουν ενήμερη, αλλά δεν μπορώ να την αποδεχτώ.

Αφ’ ενός διότι έχω αφιερώσει όλες μου τις δυνάμεις στην ολοκλήρωση της δίκης της ναζιστικής οργάνωσης, η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα προσωπικά αλλά και για τη δημοκρατία στον τόπο μας, αφ’ ετέρου διότι έχω ξεκαθαρίσει και στο παρελθόν ότι δεν ασχολούμαι με την πολιτική».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα