Μάχη για τη ζωή δίνει 9χρονος που ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις από πισίνα στην Κρήτη

από fimotro

Βάσει των αποτελεσμάτων των εξετάσεων του 9χρονου, το αναπνευστικό του σύστημα είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο. Ωστόσο εγκεφαλικά δεν παρουσιάζονται σοβαρές βλάβες.

Διασωληνωμένο παραμένει ένα 9χρονο αγόρι, το οποίο ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις από πισίνα στο Ηράκλειο Κρήτης το βράδυ της Κυριακής.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) έπειτα από σειρά εξετάσεων που προηγήθηκαν στο εφημερεύον νοσοκομείο. Συγκρατημένα αισιόδοξη δηλώνει η διοίκηση του νοσοκομείου.

Βάσει των αποτελεσμάτων των εξετάσεων του 9χρονου, το αναπνευστικό του σύστημα είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο. Ωστόσο εγκεφαλικά δεν παρουσιάζονται σοβαρές βλάβες ενώ και το καρδιαγγειακο σύστημα του παιδιού είναι σε αρκετά καλό επίπεδο.

Τυχερό μέσα στην ατυχία του στάθηκε το αγόρι καθώς μόλις ανασύρθηκε χωρίς σφυγμό από την πισίνα επιχείρησης, του έγινε ΚΑΡΠΑ και ο σφυγμός του επανήλθε. Τόσο η άσκηση της καρδιιπνευμονικης αναζωογόνησης όσο και η άμεση άφιξη του ΕΚΑΒ βοήθησαν στην παρούσα κατάσταση του 9χρονου ενώ όπως είπε και ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ χρειάζεται χρόνος για να διαπιστωθεί αν η εξέλιξη της υγείας του παιδιού θα παρουσίαση έστω και μικρή βελτίωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα