Στις επικείμενες εκλογές στο ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε ένας εκ των έξι υποψηφίων, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Κατεβαίνω για να είμαι νικητής», «δε στηρίζομαι στις δημοσκοπήσεις οι οποίες βέβαια είναι μια ένδειξη», τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Πρόσθεσε ότι η μεγάλη συμμετοχή μπορεί να τσακίσει τους μηχανισμούς από τους οποίους όλα τα κόμματα υποφέρουν.

«Κοινωνία ή μηχανισμοί; Κοινωνία. Πολλοί πολίτες ή λίγοι μηχανισμοί; Πολλοί πολίτες. Αυτό είναι το μεγάλο δίλημμα», τόνισε ο κ. Λοβέρδος.

Για τα δημοσκοπικά ευρήματα που «δείχνουν» δυναμική στο ΚΙΝΑΛ,  εκτίμησε πως αποτυπώνεται η συγκίνηση των πολιτών από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά αλλά έχει και πολιτικά χαρακτηριστικά και πως η τάση αυτή θα «χαθεί» εάν οι υποψήφιοι ξεκινούν να «διαδικασιολογούν» ή να τσακώνονται.

Για το ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι μεταξύ των πέντε υπάρχει συμφωνία για την διεξαγωγή ενός ανοιχτού διαλόγου αλλά υπάρχει και ο δισταγμός μίας υποψηφιότητας μπροστά στο διάλογο «που δεν το θεωρώ καλό».

Χαρακτήρισε τις επιστολές των πέντε υποψηφίων ως μια μορφή ευγενικής άσκησης πίεσης για να προσέλθει στο διάλογο .

Πρόσθεσε ότι πάντα υπάρχουν όροι στη διεξαγωγή ενός ντιμπέιτ και πως ο ίδιος πρότεινε οι υποψήφιοι να είναι όρθιοι.

«Σε όλο τον κόσμο οι συζητήσεις έχουν κανόνες. Σε όλο τον κόσμο όμως οι συζητήσεις γίνονται», τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα