Λοβέρδο και Ανδρουλάκη ενισχύουν οι παρεμβάσεις του Βενιζέλου

από fimotro

Χιλιάδες ψηφοφόροι του ΚΙΝΑΛ στέλνουν μήνυμα στην Φ. Γεννηματά και δεν ξεχνούν τον αποκλεισμό του πρ. προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Σε ενίσχυση του Α. Λοβέρδου και του Ν. Ανδρουλάκη οδηγείται η εσωκομματική διαδικασία στο ΚΙΝΑΛ, ειδικά μετά την διπλή παρέμβαση του Ε. Βενιζέλου που όλοι ψάχνουν που το πάει και ποια θέση θα πάρει τελικά. Η Φώφη Γεννηματά με την επιλογή της να μην συμπεριλάβει στις τελευταίες εκλογές τον Ε. Βενιζέλο στην λίστα Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ, φάνηκε στην πορεία ότι διέπραξε ολέθριο πολιτικό σφάλμα που το πλήρωσε με τα χαμηλά ποσοστά που πήρε το κόμμα της στις τελευταίες εθνικές εκλογές.

Σήμερα, 2,5 χρόνια μετά τις κάλπες, οι περισσότεροι ψηφοφόροι του ΚΙΝΑΛ κατάλαβαν ότι εάν είχαν ως αντιπολιτευτικό κριό στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ τον Ε. Βενιζέλο τώρα τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Ενδεχομένως να μην γίνονταιν καν εσωκομματικές διαδικασίες και εκλογές γιατί το ΚΙΝΑΛ θα εξασφάλιζε διψήφια ποσοστά και θα αποτελούσε την ανερχόμενη δύναμη στον χώρο της κεντροαριστεράς.

Μετά τη  διπλή παρέμβαση του Ε. Βενιζέλου, χιλιάδες στελέχη και ψηφοφόροι του ΚΙΝΑΛ στέλνουν μηνύματα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος κατά της Φώφης Γεννηματά. Δεν ξέρουμε εάν οι παρεμβάσεις του Ε. Βενιζέλου είχαν ως τελικό στόχο την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, το σίγουρο πάντως είναι ότι πολιτικά ενισχύουν τις υποψηφιότητες του Α. Λοβέρδου καιι του Ν. Ανδρουλάκη. Των δυο υποψηφίων που εκτιμούν τον πρ. πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και θα τον ήθελαν στις λίστες του κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα