Με κωδικό 4 η μετακίνηση στο σχολείο

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Η χώρα εισέρχεται σε νέο καθολικό lockdown από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου σε μια ύστατη προσπάθεια να αναχαιτιστεί η ραγδαία αύξηση τόσο των κρουσμάτων κορωνοϊού όσο και να περιοριστεί ο αριθμός των διασωληνωμένων στις ΜΕΘ.

Σε αντίθεση,όμως, με το lockdown της περασμένης άνοιξης, αυτή τη φορά τα δημοτικά σχολεία, τα νηπιαγωγεία και τα σχολεία ειδικής αγωγής θα παραμείνουν ανοιχτά. Οι γονείς των μαθητών θα πρέπει να είναι ενημερωμένοι για ποιες διαδικασίες θα πρέπει να ακολουθήσουν για να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα στους αστυνομικούς ελέγχους κατά τις μετακινήσεις από και προς το σχολείο.

Πλέον, ο αριθμός 4 στο 13033 θα επιτρέπει τη συνοδεία των μαθητών στο σχολείο.Παράλληλα, οι γονείς – συνοδοί πρέπει να έχουν μαζί τους το απαραίτητο έγγραφο που δηλώνει ότι το παιδί τους φοιτά στο συγκεκριμένο σχολείο. Το συγκεκριμένο έγγραφο, που ονομάζεται Βεβαίωση Κυκλοφορίας Ανηλίκου/ης Μαθητή/τριας θα πρέπει να έχει την υπογραφή του διευθυντή του σχολείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα