Λίγος κόσμος στο εκλογικό κέντρο που πήγε να ψηφίσει ο Τσίπρας

από fimotro

Το καλό παράδειγμα θέλησε να δώσει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρέθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής σε ένα άδειο εκλογικό κέντρο, για να στηρίξει την υποψηφιότητά του.

Μάλλον ατύχησε με την ώρα που επέλεξε να ασκήσει τα καθήκοντά του καθώς οι ψηφοφόροι του κόμματος δεν είχαν ξυπνήσει ακόμα, ενώ στον ύπνο πιάστηκε και ο κομματικός μηχανισμός που δεν είχε φροντίσει για την απαραίτητη κινητοποίηση.

Θα μπορούσε έστω να είχε ζητήσει κάποια “ιδιαίτερα μαθήματα” από τον αντίστοιχο μηχανισμό του ΚΙΝΑΛ, που σε αυτό το κομμάτι τουλάχιστον “πέρασε” με επιτυχία τις εξετάσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Για την Κεντρική Επιτροπή

Τις 300 θέσεις της Κεντρικής Επιτροπής διεκδικούν 732 υποψήφιοι – 723 κατανεμημένοι στις Περιφέρειες της χώρας και 9 που εκπροσωπούν τις οργανώσεις του εξωτερικού. Οι περισσότεροι υποψήφιοι (329) βρίσκονται στην Αττική. Μεταξύ των υποψηφίων είναι και οι περισσότεροι βουλευτές και κορυφαία στελέχη του κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα